Catering Terms
Catering Terms

Bestilling av catering

For arrangement opptil 30 personer anbefales det å bestille innen to uker før.
For arrangement over 30 personer anbefales det å bestille seks uker før.
Dersom du er usikker på antall spisende gjester behøver ikke endelig antall bekreftes før arrangementet nærmer seg.
Årsaken for tidlig bestilling handler hovedsakelig om avsatt kapasitet til ditt arrangement.
 

Levering

Levering hverdag før kl. 16.00 fra kr 395,-
Levering ettermiddag/helg fra kr 495,-
Levering utover 10km fra kr 595,-/ pris etter avtale.
Vi anbefaler levering til arrangementslokalet før gjestene ankommer.
 

Fakturering

Et depositum på 50% faktureres ved bestillinger på over 5.000 kr.
Resterende faktureres i henhold til siste frist for reduksjon.

Avbestilling

Avbestilling/reduksjon
30 pers 30-70 pers 70+ pers
5 virkedager 10 virkedager 20 virkedager
3 virkedager 5 virkedager 10 virkedager
50% 50% 50%
100% 100% 100%
Avbestillingsfrist (kl 12.00)
30 pers 30-70 pers 70+ pers
5 virkedager 10 virkedager 20 virkedager
3 virkedager 5 virkedager 10 virkedager
50% 50% 50%
100% 100% 100%
Reduksjonsfrist inntil 25% (kl 12.00)
30 pers 30-70 pers 70+ pers
5 virkedager 10 virkedager 20 virkedager
3 virkedager 5 virkedager 10 virkedager
50% 50% 50%
100% 100% 100%
Avbestillingsgebyr etter avbestillingsfrist
30 pers 30-70 pers 70+ pers
5 virkedager 10 virkedager 20 virkedager
3 virkedager 5 virkedager 10 virkedager
50% 50% 50%
100% 100% 100%
Avbestillingsgebyr etter reduksjonsfrist
30 pers 30-70 pers 70+ pers
5 virkedager 10 virkedager 20 virkedager
3 virkedager 5 virkedager 10 virkedager
50% 50% 50%
100% 100% 100%

Madlaveien 7, 4008 Stavanger

+47 40 17 70 70

Monday – Thursday:

15:00 – 22:30

Friday – Saturday:

15:00 – 23:00

Sunday:

14:00 – 22:30